Monday, October 16, 2006

Kaikkein tärkein!

Monestihan käy niin että alkaessamme puhumaan jostakin tietystä asiasta, on meidän ensin aloitettava jostain hieman kauempaa ja näin tasoitettava tie, että voimme viedä keskustelun tai monologin salakavalasti haluamaamme aiheeseen. Tässä menetelmässä on omat vaaransa, ei vähäisimpänä se että lähestyäessämme aihetta etäältä eksymme jonkin sivupolun houkuttelemana kauaksi varsinaisesta alkuperäisestä päämäärästä.

Voin tunnustaa edellisessä kirjoituksessa niin käyneen. Innostuin niin paljon gastronomisista ykstiyiskohdista että unohdin miksi olin koko kirjauksen alunperin halunnut tehdä. Syyni olivat seuaavanlaiset:

1) Koska milloinkaan en saanut kerrottua loppuun toisen Romanian matkani muistelmia, päätin vanhan sananparren, yksi sana kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa, hengessä laittaa jakoon lisää kuvia Romanian matkastani.

2) Myöskin on ensimmäiset valokuvat Eurooppaan paluuni jälkeisestä ajasta näytillä. Olen nimennyt uudet valokuvat ulkomaan kielisesti kun minulla nykyään on myös ulkomaan-kielisiä ystäviä. Samasta paikasta löytyvät myös ulkomaan-kielisille ystävilleni tarkoittamani Suomen kuvat!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home