Monday, October 02, 2006

Jaakon hiljaisuus

Varmasti on ihmetelty miksi olen vaiennut koko viime viikon, nyt aionkin raottaa salaisuuksien verhoa ja kertoa lukijoilleni koko totuuden. Kuten viimeksi kerroin ovat Unkarissa viime aikoina riehuneet mellakat ja mielenilmaukset. Kaikki sai alkunsa kun julkisuuteen vedettiin nauha missä nykyinen pääministeri tunnusti valehdelleensa kovasti ja pääoppositiopuolue tottakai junaili tästä suuren kohun eilisiä kunnallisvaaleja silmälläpitäen.

Vaalien ajaksi olivat julkiset mielenilmaukset kiellettyjä, mutta ilmeisesti osa mellakoitsijoista siirtyi vatsaani. Viime viikon maanantaina ja tiistaina olivat rähinöinti vatsassani kaikkein ankarimmillaan ja ympäri vartaloani oli lukuisia tukilakkoja jotka tekivät minut kokonaisuudessaan väsyneeksi ja voimattomaksi kahdeksi vuorokaudeksi. Onneksi kaikkein pahimmat mielenilmaukset olivat pikaisesti ohi ja tukilakot muualla kehossani myös loppuivat!

Nyt olen saanut kuitenkin koottua itseni ja miltei entisten loiston päivieni voimat ja tulen jatkamaan taistelua rakkauden ja oikeuden puolesta ja raportoimaan tänne entiseen malliin! Lauantaina kävimme ostamassa ruotsalaisen ystävättäreni kanssa minulle sisäurheilukengät että voimme alkaa käymään kuntosalilla, huomenna olisi tarkoitus mennä ensimmäistä kertaa!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home