Eurooppalaista elämänmenoa
Palasin Unkariin viime perjantaina, juuri parahaksi Szegedin maineikkaille kalakeitto-festivaaleille. Eri ravintoloiden kokit esittelivät taitojaan tämän sopan valmistamisessa ja kansanmuusikot myös panivat parastaan. Unkarilaiset ryhtyivät musiikin tahdissa tanssimaan ympyrää ja kun orkesteri viimein yön tultua lopetti soitannon, jostakin ilmestyi piirin keskellä rumpali sekä viulisti, ja näin soitto ja tanssi saatiin jatkumaan.
Sunnuntaina kävin osallistumassa kansainväliselle illallisella vanhojen tuttujeni kanssa. Tarjolla oli kolmea eri lämmintä ruokaa, kymmenvuotiasta bulgarialaista rakiyaa sekä salmiakki-koskenkorvaa Suomesta. Soitimme kitarilla ja darbukoilla monenlaista musiikkiakin, Suomesta, Makedoniasta ja Portugalista. Ajoimme myös hissillä ja kokeilimme eri kerroksia.
Tämän viikon olen saanut juosta ympäri kaupunkia uusien vaihto-opiskelijoiden kanssa, kiirettä on pitänyt. Siitä lisää kenties myöhemmin.
Sunnuntaina kävin osallistumassa kansainväliselle illallisella vanhojen tuttujeni kanssa. Tarjolla oli kolmea eri lämmintä ruokaa, kymmenvuotiasta bulgarialaista rakiyaa sekä salmiakki-koskenkorvaa Suomesta. Soitimme kitarilla ja darbukoilla monenlaista musiikkiakin, Suomesta, Makedoniasta ja Portugalista. Ajoimme myös hissillä ja kokeilimme eri kerroksia.
Tämän viikon olen saanut juosta ympäri kaupunkia uusien vaihto-opiskelijoiden kanssa, kiirettä on pitänyt. Siitä lisää kenties myöhemmin.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home