Friday, June 02, 2006

Elämän muutos ja kaksi kysymystä rovaniemeläisille

Kuulemma on oltu huolestuneita siitä kun minusta ei ole kuulunut mitään viime aikoina! Koulunkäynnilliset ja yksityiselämän käänteisiin liittyvät kysymykset ovat pitäneet minut kiireisenä viime aikoina. On myös mainittava minun vaihtaneen asuntoa, muutin pois entisestä suomalaisten miesten asuttamasta kaksiosta elämään yhdessä Välimeren tyttöjen, italialaisen ja espanjalaisen, kanssa. Voin jo paljastaa heidän luonaan saaneeni syödä ihmeellisia herkullisia ruokia ja kuulleeni paljon minulle uutta musiikkia.

Näillä näkymin jään Unkariin kesäksi ja ensi lukuvuodeksi tekemään lopputyötäni, mutta saa nähä, elämähän on monesti hyvin arvaamatonta ja kauneimmat ja varmimmatkin unelmat murretaan!

Kiinnostaako jotakin rovaniemeläisiä tuttujani isännöidä unkarilais-ruotsalaisen tuttavapariskuntani Lapin retkeä, tai edes tarjota yösijaa Rovaniemeltä? Mukavaa väkeä.

Entäpä Rovaniemen opiskelijat, kiinnostaisiko teitä kaveerata saksalaisen vaihto-opiskelijan kanssa, joka on tulossa sinne ensi lukuvuodeksi?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home