Saturday, February 04, 2006

Alkupulinoita

Kerrottuani samat kuulumiseni monille ihmisille useaan kertaan päätin noudattaa muutamien tuttavieni vihjeitä ja perustaa blogin kertomaan seikkaluistani Unkarissa. Koska blogi on julkinen ja ikuisesti internettiin jäävä tiedonvälityksen muoto, lupaan vaieta ihmisten, niin itseni kuin muiden, siveellisen maineen ja urakehityksen vaarantavista asioista, ja käsitellä ainoastaan julkiseen keskusteluun sopivista kysymyksistä! Vieraassa maassa ja kulttuurissa niitäkin onneksi riittää!

Ruoka on siis halpaa. Reilulla kymmenellä eurolla saa täällä muhkean illallisen joka sisältää keiton, pääruoan, kahvin ja konjakin (tahi palinkan). Unkarilainen ruoka on herkullista, joskin kovin rasvaista ja siksi varmasti lihottavaa. Omassa asunnossani olenkin tehnyt paljon kevyempää kreikkalais-henkistä kasvisruokaa ja harrastanut ahkerasti pilates-venyttelyä.

En sittenkään tällä erää yleisellä tietokoneella, lauantai-iltana, jaksa enkä halua kirjoittaa enempää vaan jatkossa tulen kirjoittamaan kirjoitukset valmiiksi residenssilläni ja muistitikkua hyväksikäyttäen sitten siirrän ne tänne blogiin. Sitä odotellessa voitte katsella vaikka ottamiani kuvia:

http://hear.dyndns.org/~karambolo/kuvia/ekat/

0 Comments:

Post a Comment

<< Home